Saturday, May 11, 2019

TIPS KEMPIS PERUT SEBELUM RAYA

Assalamualaikum~
Hye dearies^^
Huhu, berapa ramai meluahkan rasa kat aku....
"Weh aku nak kurus sebelum raya! Ada tips tak?"
"Weh cemana nak kurus macam kau?"
"Akak, kita pun nak kurus macam akak. Mantain je dari masa belajar sampai dah beranak. Jeles!"
"Akak. Bagi tips kurus please!"

Hahaha tips ape aku nak bagi.
Haaaa aku ade tips.
Tips diaaaa
R.A.J.I.N
J.A.N.G.A.N K.E.D.E.K.U.T
J.A.N.G.A.N M.A.L.A.S

Kena RAJIN bersenam.
JANGAN KEDEKUT nak keluar duit untuk beli produk yg boleh kempiskan perut.
JANGAN MALAS amalkan amalan untuk kurus (bersenam, jaga makan& makan jamu kempis)

Kalau awak MALAS& KEDEKUT
awak sendiri yg rugi. Hehe

Okey jom follow tips kat bawah

Buat jus ni setiap hari minum sebelum tidur malam. Konsisten tau sampai capai target.

Lepastu pakai hot lotion kat perut tiap malam sebelum tidur. 

Hatni memang HIGHLY RECOMMENDED tau!
Bukan takat perut je yg kempis. Kalau sape girl yg selalu senggugut tu. Sapu je Krim Barut Herba ni
nanti serius cakap period akan lancar je and senggugut pun kurang atau takde dah senggugut!

"Alaaaaa malas lah nak buat jus pulak. Nak sapu lotion pulak"

Okey kalau malas nak buat jus nak sapu lotion bagai
aku cadangkan amik
KAPSUL KEMPIS PERUT

Nah nak belanja testimoni















Ramai yg dah berjaya kempiskan perut, buang angin& turunkan berat badan. Bukan takat tu je. Period pun lancar. Senggugut pun hilang.

Huhu TIPS kita dah bagi dah.
Tinggal awak je nak buat ke taknak buat.
Nak bertindak cepat ke nak endah tak endah. Hehe

Semoga bermanfaat untuk semua.
Assalamualaikum~
--------------------------------------
Untuk dapatkan
KRIM BARUT HERBA&
KAPSUL KEMPIS
boleh KLIK SINI
--------------------------------------

8 comments:

  1. Apa² pun istiqomah paling penting. Kekadang ada masa kita akan culas untuk bersenam. Hehe... Fiza la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat. Kena ade motivasi untuk rajin bersenam kan hehe

      Delete
  2. Wahh. Nak kurus kena kuat semangat. Kalau on off, hasilnya pun on off. Hehe.

    Done follw. Kak Feni follower ke 56.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Hehe terima kasih sudi follow saya :)

      Delete
  3. terbaek.. follow sini. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih follow sini.

      Akan balas kunjungan sahabat :)

      Delete
  4. nk kurus kene juga rajin berusaha... kalau tak usaha mana kan dpt hasilnya kan

    ReplyDelete